Let op: Rijkswaterstaat werkt aan de wegen rondom de Biesbosch. Dit kan tot vertragingen leiden. Je kunt het beste de reistijd checken via Google Maps en kijk voor de meest actuele situatie op de website van Rijkswaterstaat.

Kinderfeestje op het Biesbosch MuseumEiland

KinderEiland

Kinderen

Vier je feestje in de Biesbosch!

Ben je jarig en wil je een feestje geven? Kom dan naar het Biesbosch MuseumEiland en neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Bezoek ons museum en ga op een avontuurlijke speurtocht, inclusief drinken en chips. Verken bijvoorbeeld ons Dierenvriendjespad. Wil je ook het water op? Maak er dan een rondvaart bij. En als je graag wilt uitwaaien, rondrennen of picknicken, dan hebben we daar het ideale buitenmuseum voor. Als jarige krijg je bovendien een leuk cadeautje!

SPEURTOCHT DOOR HET MUSEUM t/m 12 jaar

Speciaal programma voor kinderen tot en met 12 jaar. De kinderen ondernemen een speurtocht door de vaste tentoonstelling aan de hand van een boekje met vragen. Dit programma is zowel individueel als met groepen mogelijk.

UV SPEURTOCHT DOOR HET MUSEUM

Speuren naar het onzichtbare in het museum. Met een UV lamp zoek je in het museum naar aanwijzingen die alleen met dit licht zichtbaar zijn. Zo leren kinderen op een spannende manier over de Biesbosch. Het programma is zowel individueel als met groepen mogelijk.

Feestkosten

Entree, speurtocht, consumptie en zakje chips: € 9,00 per persoon.

Entree, speurtocht, consumptie, zakje chips en een rondvaart: € 13,50 per persoon.

Voor de begeleiders inclusief koffie met een koekje.

Kinderfeestje met teken/ schilderworkshop

Kinderfeestje met teken/ schilderworkshop a € 22,50 p.p.
Duur ongeveer 3 uur, minimaal aantal kinderen 5. Speciaal gereserveerde ronde tafel in Museumcafé Biesonder met limonade (zelf taart mee) of voor meerprijs inclusief heerlijk gebak van Museumcafé Biesonder
Kinderen krijgen toegang tot het museum om inspiratie op te doen en gaan vervolgens binnen tekenen of buiten schilderen onder begeleiding van Remco van Hoek van Hoek Atelier.

Kinderfeest aanvragen

  Volledige naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Formaat groep*

  Extra notitie

  Bekijk ook