Let op: Rijkswaterstaat werkt aan de wegen rondom de Biesbosch. Dit kan tot vertragingen leiden. Je kunt het beste de reistijd checken via Google Maps en kijk voor de meest actuele situatie op de website van Rijkswaterstaat.

Kaart Sluyter

WerkEiland

Vacatures

Het Biesbosch MuseumEiland (BME) geeft inzicht in het ontstaan en de (cultuur)geschiedenis van het gebied. Naast deze museale functie met focus op natuur en water, ziet het BME voor zichzelf ook een nadrukkelijke rol als het gaat om het inzichtelijk maken van ontwikkelingen in klimaat(verandering) en milieu. Ons ambitiedocument beschrijft dat en andere doelen.

Vacatures Biesbosch MuseumEiland 2024

Werken bij het Biesbosch MuseumEiland betekent werken op een biesondere locatie. Jaarlijks ontvangen wij zo’n 90.000 bezoekers, die vooral komen in de periode van april tot en met oktober. Zij bezoeken het museum, het bezoekerscentrum en Museumcafé Biesonder of maken een rondvaart vanaf het museum.

We ontvangen ook groepen tot maximaal 150 personen voor bijeenkomsten als vergaderingen, bedrijfsuitjes en workshops. We verzorgen koffietafels, lunches, buffetten en barbecues.

Hieronder zie je betaalde en vrijwillige vacatures die op dit moment open staan.
Lijkt het jou leuk of ken je iemand die hier geschikt voor is? Neem dan contact met ons op. We horen graag van je.

Vrijwillige functies

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega vrijwilligers om het Team Biesbosch MuseumEiland te ondersteunen. Is dit iets voor jou? Hieronder zie je enkele disciplines waarbij je kunt aansluiten. Je werkt in een leuk team en in een prachtige omgeving.

Gastheer/ gastvrouw-->

Technische dienst -->

Reageren?

Reageren kan via mail naar onze directeur Annemarie de Stigter. Zij kan ook eventuele vragen beantwoorden en is bereikbaar via: annemarie@biesboschmuseumeiland.nl of 06-52085451