Let op: Rijkswaterstaat werkt aan de wegen rondom de Biesbosch. Dit kan tot vertragingen leiden. Je kunt het beste de reistijd checken via Google Maps en kijk voor de meest actuele situatie op de website van Rijkswaterstaat.

Filmzaal Biesbosch Museum

VergaderEiland

Vergaderlocatie

Vergaderen op een inspirerende en rustgevende plek? Het Biesbosch MuseumEiland beschikt over diverse vergaderruimtes die je per dagdeel kunt afhuren. test

We bieden veel mogelijkheden. En denken graag met je mee over wat bij jouw bijeenkomst past. Zo kun je bijvoorbeeld buiten museumopeningstijden vergaderen, je bijeenkomst met museumactiviteiten combineren en genieten van heerlijke maaltijden (ontbijt, lunch, diner, barbecue of buffet). In alle ruimtes is (gratis) WiFi en er is voldoende parkeerruimte.

Vergaderruimtes

 • Verhuur Huib den Tuinder bibliotheek

  De Huib den Tuinder Bibliotheek

  In de Huib den Tuinder-bibliotheek is voor 17 personen plaats aan de speciaal voor het museum ontworpen krekentafel. We kunnen bovendien een tweede ring stoelen neerzetten, zodat er 35 zitplaatsen zijn.

  Personen 17 - 35
  Geschikt voor Vergaderingen, workshops en andere actieve sessies
  Bibliotheek aanvragen
 • Filmzaal Biesbosch Museum

  Filmzaal

  Onze Filmzaal is zeer geschikt voor het tonen van presentaties en films. Deze vergaderruimte biedt plaats aan ongeveer 60 personen.

  Personen +/- 60
  Geschikt voor Presentaties, films en soortgelijke sit-downs
  Filmzaal aanvragen
 • Grote zaal

  Grote zaal

  Onze Grote zaal is een speciale, flexibele ruimte voor vergaderingen. Deze lichte omgeving kenmerkt zich door de glazen wand met uitzicht op het Biesboschlandschap. Het is geschikt voor gezelschappen tot maximaal 150 personen.

  Personen < 150
  Geschikt voor Kleine evenementen, borrels, recepties, presentaties

  Mogelijkheid om te reserveren in combinatie met de faciliteiten van ons restaurant.

  Expositieruimte aanvragen

Arrangementen naar wens

Een lunchvergadering, zakelijke borrel, personeelsuitje of heidag. In overleg is het mogelijk gebruik te maken van apparatuur zoals beamers, geluidsinstallatie e.d. Eventueel in combinatie met een sessie bij buitenmuseum de Pannekoek. Of een vaartocht met een gids. Het is allemaal mogelijk. Wij bespreken jouw wensen graag tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact op via 0183 – 504009 of info@biesboschmuseumeiland.nl.

Voor groepen vanaf 20 personen inclusief zaalhuur en horeca zijn De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing.

Ruimte aanvragen

  Volledige naam*

  E-mailadres*

  Telefoonnummer*

  Formaat groep*

  Extra notitie

  Bekijk ook

  • Museumcafé Biesonder

   Even tot rust komen tijdens je bezoek aan de Biesbosch? Ons Museumcafé...

   Bekijk het menu